تحولات منطقه

رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی استان خبر داد و گفت: این فرد خود را به عنوان قاضی رسیدگی کننده به مفاسد اقتصادی استان معرفی کرده بود.

دستگیری فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مازندران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عباس پوریانی از دستگیری فرد مدعی نفوذ در دادگستری استان خبر داد و گفت: این فرد اهل شهرستان نکا و ساکن شهر ساری با ادعای نفوذ در دستگاه قضائی و معرفی خود به عنوان قاضی رسیدگی کننده مفاسد اقتصادی استان از مردم کلاهبرداری می‌کرد.

پوریانی در این خصوص اظهار کرد: با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد مشارالیه خود را به عنوان فردی موجه، معرفی و بدین نحو، اعتماد اشخاص زیادی را جلب و از آنها بابت اخذ وام و یا پیگیری‌های قضائی و اداری و یا دریافت خودرو از سهمیه ایثارگران مبالغی دریافت کرده است.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: غصب عنوان روحانیت، ادعای نفوذ در زندان، غصب عنوان پاسدار از جمله عناوینی است که نامبرده از آن استفاده می‌کرد.

پوریانی تصریح کرد: با هوشیاری و رصد دقیق اطلاعاتی مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، متهم دستگیر و با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضائی در راستای حفاظت از امنیت و اعتماد مردم، با افرادی که با اقدامات خود باعث خدشه دار شدن حیثیت و اعتبار دستگاه قضائی می‌شوند، برخورد قانونی خواهد کرد.

پوریانی تاکید کرد: تحقیقات تکمیلی برای کشف زوایای دیگر پرونده و شناسایی مرتبطین احتمالی از سوی مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران در حال انجام است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha